PT YOGA - yoga anpassad efter dina behov

I samråd med dig och utifrån dina önskemål, behov och utmaningar så utformar jag personligt anpassade yogaövningar och yogaprogram.

Här får du större möjlighet att ställa frågor och får mer individuell hjälp än under en yogaklass i grupp. Du får verktyg till att bygga en medveten, hållbar och långsiktig yogapraktik där du utvecklas i din egen takt. En yogapraktik där du lyssnar på kroppen, undviker att prestera men ändå ger dig själv utmaningar som gagnar dig. På så sätt ökar du din livskvalitet samtidigt som du förebygger vi skador.

Passar dig som:

- vill ha ett skräddarsytt program utformat efter dina behov och utmaningar med personligt anpassade yogaövningar

- vill ha extra fokus på något problemområden

- vill utveckla din yoga i en takt som är hållbar för dig

- vill yoga hemma

- har flexibla arbetstider och har svårt att följa ett strikt veckoschema

Så här går det till

Först träffas vi i en introduktion, personligen eller på zoom. Du beskriver dina förväntningar och mål och du får göra några övningar så att jag kan bedömma om och hur jag kan hjälpa dig.

Sedan kan du välja om du vill ha tre eller fem träffar med mig, personligen eller live online, då du lär in och finjusterar övningarna/programmet så att du sedan kan fortsätta att praktisera själv.

Boka PT yoga »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK